Brainport Eindhoven op het shirt van PSV.

Nederlandse topbedrijven en PSV slaan handen ineen voor Brainport Eindhoven.

Lees meer over deze innovatieve, vernieuwende samenwerking

Vestigen in Brainport Eindhoven

Brainport Eindhoven is een logische vestigingsplaats voor technisch georiënteerde bedrijven. Zowel startups, mkb als mondiale spelers zoals ASML, FEI, DAF, VDL, NXP en Philips, hebben hier hun thuisbasis. Gunstige factoren zijn de aanwezigheid van aanverwante bedrijven, die vaak - geclusterd - samenwerken, een goed opgeleide beroepsbevolking en de nabijheid van interessante markten. In een straal van 150 kilometer rond Eindhoven wonen 40 miljoen mensen met een bovengemiddeld inkomen die via weg, spoor, lucht en water snel en goed bereikbaar zijn.

Ondernemen op één locatie

In Brainport Eindhoven zijn diverse campussen waar state-of-the-art faciliteiten voor iedere ondernemer binnen handbereik komen. Zoals de High Tech Campus Eindhoven (HTCE), het Science Park op de campus van de Technische Universiteit EindhovenAutomotive Campus in Helmond en de nieuwe Brainport Industries Campus langs de A2 bij Eindhoven. De verschillende hightech bedrijvencentra in Brainport Eindhoven vormen de perfecte springplank voor ondernemers om hun bedrijf uit te bouwen tot een succes. Het zijn platforms waar nieuwe ideeën, prikkelende producten en prachtige bedrijven worden geboren.

Looking for English information about industrial and office space in Brainport Eindhoven? Take a look at our English website.

Op zoek naar een bedrijfslocatie in Brainport Eindhoven?

Wij helpen u graag verder
Ruben Fokkema
Project Manager Foreign Investments

Vind direct geschikte bedrijfslocaties

Campussen

In Brainport Eindhoven zijn vijf grote campussen op het gebied van design, R&D, automotive en science. Bekijk alle campussen!

Business centers

Op zoek naar een kleinschalige bedrijfsruimte? Bekijk de mogelijkheden van diverse business centres in de regio.

Onderzoeks- en labfaciliteiten

Op diverse plekken in de regio zijn laboratoria, onderzoeksfaciliteiten en onderzoeksinstellingen beschikbaar.