BRAINPORT

met Eindhoven als hart, is een innovatieve toptechnologieregio van wereldformaat. Hier bedenken we oplossingen voor de maatschappelijke uitdagingen van morgen.

Over Brainport

Vestigen in de Brainport regio

Brainport is een logische vestigingsplaats voor technisch georiënteerde bedrijven. Zowel startups, MKB als mondiale spelers zoals ASML, FEI, DAF, VDL, NXP en Philips, hebben hier hun thuisbasis. Gunstige factoren zijn de aanwezigheid van aanverwante bedrijven, die vaak -geclusterd- samenwerken, een goed opgeleide beroepsbevolking en de nabijheid van interessante markten. In een straal van 150 kilometer rond Eindhoven wonen 40 miljoen mensen met een bovengemiddeld inkomen die via weg, spoor, lucht en water snel en goed bereikbaar zijn.

Ondernemen op één locatie

In Brainport zijn diverse campussen waar state-of-the-art faciliteiten voor iedere ondernemer binnen handbereik komen. Zoals de High Tech Campus Eindhoven (HTCE), het Science Park op de campus van de Technische Universiteit Eindhoven en Automotive Campus in Helmond. De verschillende high tech bedrijvencentra in Brainport vormen de perfecte springplank voor ondernemers om hun bedrijf uit te bouwen tot een succes. Het zijn platforms waar nieuwe ideeën, prikkelende producten en prachtige bedrijven worden geboren.

Op zoek naar een bedrijfslocatie in Brainport Eindhoven?

Wij helpen u graag verder
Pieter Noordzij
Manager Business Development

Vind direct geschikte bedrijfslocaties

Campussen

In Brainport zijn vier grote campussen op het gebied van design, R&D, automotive en science. Bekijk alle campussen!

Business centres

Op zoek naar een kleinschalige bedrijfsruimte? Bekijk de mogelijkheden van diverse business centres in de regio.

Onderzoeks- en labfaciliteiten

Op diverse plekken in de regio zijn laboratoria, onderzoeksfaciliteiten en onderzoeksinstellingen beschikbaar.