Brainport Eindhoven op het shirt van PSV.

Nederlandse topbedrijven en PSV slaan handen ineen voor Brainport Eindhoven.

Lees meer over deze innovatieve, vernieuwende samenwerking

Vestigen in een van de business centers

Wie zich als ondernemer of bedrijf vestigt in Brainport Eindhoven, treft een inspirerende omgeving aan. Op zoek naar een kleinschalige bedrijfsruimte? Bekijk de mogelijkheden van diverse business centers in de regio.

Naast deze (semi)publieke centra zijn er in Brainport Eindhoven diverse commerciële bedrijvencentra die u via makelaars en andere tussenpersonen gemakkelijk kunt vinden.

Vestigen in een business center?

Wij helpen u graag verder!
Ruben Fokkema
Project Manager Foreign Investments

Ontdek de mogelijkheden bij ​business centers in Brainport

Launch Your Business

Startende en groeiende high tech bedrijven kunnen zich vestigen in een van de bedrijvencentra op de High Tech Campus Eindhoven of de TU/e campus. De centra bieden meer dan huisvesting en optimale omstandigheden voor een vliegende start of een succesvolle doorgroei van een bedrijf.

Bekijk de mogelijkheden op TU/e en HTCE

EIT ICT Labs

EIT ICT Labs biedt een internationale business-coaching infrastructuur om ICT spin-offs en het MKB te ondersteunen. De organisatiestructuur en het Europees netwerk zorgen voor een goede landing van internationale bedrijven. De Eindhovense locatie ligt op de High Tech Campus Eindhoven.

Ontdek de EIT ICT Labs

Strijp S

Onder de vele mogelijkheden op Strijp-S vindt u het concept S-CLUSIV. Een dynamisch kantoorconcept op de bovenste verdieping van gebouw SWA, ook wel Glasgebouw genoemd, bedoeld om jonge ondernemers, die elkaar versterken in verschillende disciplines, naar het gebied Strijp-S te trekken.

Beleef Strijp S
Mkb Kenniscafés 23 mei - 28 november

Mkb Kenniscafés

Lees meer
Bijeenkomst PIB en DHI 17 september

Bijeenkomst PIB en DHI

Lees meer