BRAINPORT

met Eindhoven als hart, is een innovatieve toptechnologieregio van wereldformaat. Hier bedenken we oplossingen voor de maatschappelijke uitdagingen van morgen.

Over Brainport

Onderzoeks- en labfaciliteiten

Is uw bedrijf R&D georiënteerd? Dan is er geen business zonder laboratorium of onderzoek. Op diverse plekken in de regio zijn laboratoria, onderzoeksfaciliteiten en onderzoeksinstellingen beschikbaar. Bekijk hieronder een greep uit de mogelijkheden.

Vestigen in de regio?

Neem contact op en wij helpen u verder!
Pieter Noordzij
Manager Business Development

High tech bedrijvencentra

In de high tech bedrijvencentra ßèta, Mµ en Catalyst zijn kleinschalige elektrotechnische, werktuigbouwkundige, (bio)medische, fysische en (bio)chemische labs beschikbaar, die u al dan niet in combinatie met kantoorruimten kunt huren.

Launch your business

Faciliteiten op campussen

Het MKB kan gebruikmaken van de voorzieningen voor onderzoek en testen op de High Tech Campus Eindhoven en de onderzoek- en testruimtes van TNO. Op de Automotive Campus in Helmond is ook een aantal labs met een facilitaire functie voor het MKB.

Ontdek de mogelijkheden

Holst Centre

Holst beschikt over state-of- the-art - in house apparatuur en herbergt meer dan 200 kantoren en een aantal kleinere laboratoria. Haar cleanroomomgeving bevat een roll - to-roll onderzoekslijn voor grote oppervlakken printen en coating van systemen -in- folie, inclusief verschillende modules.

Bekijk het Holst Centre