Brainport Eindhoven op het shirt van PSV.

Nederlandse topbedrijven en PSV slaan handen ineen voor Brainport Eindhoven.

Lees meer over deze innovatieve, vernieuwende samenwerking

Onderzoeks- en labfaciliteiten

Is uw bedrijf R&D georiënteerd? Dan is er geen business zonder laboratorium of onderzoek. Op diverse plekken in de regio zijn laboratoria, onderzoeksfaciliteiten en onderzoeksinstellingen beschikbaar. Bekijk hieronder een greep uit de mogelijkheden.

Vestigen in de regio?

Neem contact op en wij helpen u verder!
Ruben Fokkema
Project Manager Foreign Investments

Hightech bedrijvencentra

In de hightech bedrijvencentra ßèta, Mµ en Catalyst zijn kleinschalige elektrotechnische, werktuigbouwkundige, (bio)medische, fysische en (bio)chemische labs beschikbaar, die u al dan niet in combinatie met kantoorruimten kunt huren.

Launch your business

Faciliteiten op campussen

Het mkb kan gebruikmaken van de voorzieningen voor onderzoek en testen op de High Tech Campus Eindhoven en de onderzoek- en testruimtes van TNO. Op de Automotive Campus in Helmond is ook een aantal labs met een facilitaire functie voor het mkb.

Ontdek de mogelijkheden

Holst Centre

Holst beschikt over state-of-the-art - in house apparatuur en herbergt meer dan 200 kantoren en een aantal kleinere laboratoria. Haar cleanroom omgeving bevat een roll-to-roll onderzoekslijn voor grote oppervlakken printen en coating van systemen -in- folie, inclusief verschillende modules.

Bekijk het Holst Centre