Brainport Eindhoven op het shirt van PSV.

Nederlandse topbedrijven en PSV slaan handen ineen voor Brainport Eindhoven.

Lees meer over deze innovatieve, vernieuwende samenwerking

VOLGENS JOU ZIJN AUGMENTED EN VIRTUAL REALITY DE TOEKOMST. MAAR HOE PAS JE HET TOE IN JOUW BEDRIJF? KOM NAAR DE ‘REALITY CHECK’ EN OVERTUIG JE COLLEGA’S VAN DE MOGELIJKHEDEN!

Jij weet dat technologieën als augmented en virtual reality de toekomst zijn en iets gaan betekenen voor je bedrijf. Maar je weet ook dat er kennis en draagvlak nodig is om de volgende stap te zetten. Dat kan alleen ontstaan als je samen met je collega’s bewust wordt van de (on)mogelijkheden van de technologieën voor je bedrijf. Aan de hand van de ‘Reality Check’ kun je samen met collega’s ervaren wat de mogelijkheden zijn voor jouw type organisatie. Je kunt bijvoorbeeld zien hoe je met augmented en virtual reality een machine kunt repareren met hulp op afstand, nieuwe gebouwen/producten/machines kunt ontwerpen, marketing kunt inrichten, trainingen kunt geven, etc.

Een onafhankelijke ervaren adviseur laat jouw team -zonder pottenkijkers- zien wat de mogelijkheden zijn. Doordat iedereen in dit team intense belevingen ondergaat die voor jullie organisatie of vraagstukken relevant zijn, creëren jullie een gezamenlijke taal. Hierdoor wordt het eenvoudiger om te besluiten of en zo ja welke kant jullie op kunnen met AR en VR. Je ziet het pas als het hebt ervaren. Het eindresultaat is begrip en draagvlak binnen jullie team en inzicht in mogelijke vervolgstappen voor jullie organisatie. 

De Reality Check van 2 uur kan een beperkte groep bedrijven gratis en onafhankelijk worden aangeboden door de bijdragen van Metropoolregio Eindhoven, De Effenaar, Brainport Development NV en regionale bedrijven.

Schrijf je nu in!

foto's: Dick Rennings

Meer weten? Of heb je vragen?

NEEM dan CONTACT MET ONS OP!
Ruud van Iwaarden
Business developer
Mkb Kenniscafés 23 mei - 28 november

Mkb Kenniscafés

Lees meer
Bijeenkomst PIB en DHI 17 september

Bijeenkomst PIB en DHI

Lees meer
Kunststoffenbeurs 2019 25 september - 26 september

Kunststoffenbeurs 2019

Lees meer