BRAINPORT

met Eindhoven als hart, is een innovatieve toptechnologieregio van wereldformaat. Hier bedenken we oplossingen voor de maatschappelijke uitdagingen van morgen.

Over Brainport

Meer carrièrekansen

In Brainport is volop werk in de technologie op alle niveaus.

Vind jouw perfecte baan

Werken in Brainport Eindhoven betekent werken in het hart van de high tech maakindustrie. In Brainport Eindhoven werk je aan innovatieve technologie die impact heeft op de maatschappij en een bijdrage levert aan maatschappelijke vraagstukken. De hoge concentratie van tech- en IT-bedrijven en de sterke samenwerking tussen deze bedrijven zorgt ervoor dat er volop carrièremogelijkheden zijn.

Lees meer

WAARDEVOL WERK VOOR DE MAATSCHAPPIJ

Werken in Brainport Eindhoven is werken aan technologieën die een antwoord bieden op maatschappelijke vraagstukken. In Brainport is de passie voor technologische vooruitgang elke dag voelbaar. Hier werken de slimste koppen en de technische werkers gezamenlijk aan innovatieve technologieën, vooruitstrevende IT en de meeste precieze machines voor de maakindustrie. Werk met impact voor de toekomst.

WERK AAN INNOVATIEVE TECHNOLOGIE

De kracht van Brainport Eindhoven is de combinatie van open innovatie, materiaalkennis op subnano niveau, expertise op het gebied van design, kennis van systemen en integratie van systemen, de interactie tussen mens en technologie en data science. Door deze rijke basis worden ideeën hier omgezet naar concrete producten. Van idee naar realiteit.

CARRIEREKANSEN IN BRAINPORT

Door de intensieve samenwerking tussen bedrijven en organisaties in de regio biedt Brainport veel carrièrekansen. Een interessant baan bij het ene topbedrijf blijkt vaak de springplank naar een uitdagende carrière bij een andere wereldspeler. In de hightech maakindustrie is vraag naar werknemers op alle niveau’s. De grote investeringen in R&D in de regio maken daarnaast dat je hier werkt aan vooruitstrevende technologieën en producten.
Ontdek hier waar de kansen liggen

Aantrekkelijk woonklimaat

Werken in Brainport betekent ook prettig leven. De regio combineert ruimte en natuur met recreatie, sport en een prikkelend cultureel aanbod. Dat maakt het eenvoudig om een boeiende baan te combineren met een aangename woonomgeving. Een ideale basis om samen te werken aan producten en diensten die een bijdrage leveren aan een duurzame, gezonde en veilige samenleving.

Samen maken we de toekomst!

Meer weten over werken in Brainport?

Wij helpen u graag verder
Yvonne van Hest
Program Director People (at Brainport Development)

Steeds meer ouderen in de beroepsbevolking

%

t.o.v. 42% in 2013
Voor het eerst sinds

daalt de werkloosheid, zowel regionaal als nationaal
Meer jongeren, en in het bijzonder meer meisjes

%

kiezen voor een technisch profiel in Brainport
Meer binnenlandse migratie naar Brainport

personen in 2014

Grand challenges

In Brainport bedenken we innovatieve, creatieve oplossingen voor 5 grote maatschappelijke uitdagingen: gezondheid, mobiliteit, energie, voedsel en veiligheid. Lees verder

High tech
Design